Εισαγωγή video και slideshow στα Pathfinder Blogs

Οι λειτουργίες προσθήκης video και slideshow στα Pathfinder Blogs ανανεώθηκαν, με σκοπό να γίνουν πιο χρηστικές.

Συγκεκριμένα, η εισαγωγή των στοιχείων αυτών γίνεται απευθείας μέσω του visual editor στη σελίδα δημιουργίας εγγραφής, μέσω των εικονιδίων Προσθήκη video και Προσθήκη slideshow.

Untitled-4.png

Με τον τρόπο αυτό η εισαγωγή media στις εγγραφές σας γίνεται αρκετά απλούστερη και λειτουργική, καθώς δεν χρειάζεται η επεξεργασία κώδικα.

Επιπλέον, προστέθηκαν άλλες τρεις υπηρεσίες video στις ήδη υπάρχουσες, με αποτέλεσμα τα Pathfinder Blogs να υποστηρίζουν την εισαγωγή video από το Youtube, Google Video, Metacafe, Dailymotion, Vimeo, Revver και Veoh, καθώς επίσης και την εισαγωγή slideshow από το Slideshare.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελευταία ανανέωση, όπως και για τον τρόπο εισαγωγής videos και slideshows σε blogs που έχουν απενεργοποιήσει τη χρήση του visual editor, συμβουλευτείτε τις σχετικές εγγραφές στο Pathfinder Support.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, παρακαλώ ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του Pathfinder Support.

Tags: slideshow, Video, blogs |

7 RSS Feed για αυτό το θέμα

fivi
ο/η anna tade έγραψε
στις Τρίτη, 6 Μαΐου 2008 6:17 μμ:

δεν μου βγάζει στη νέα εγγραφή το visual editor καθόλου!

pathfinder_team
ο/η Pathfinder έγραψε
στις Τετάρτη, 7 Μαΐου 2008 9:53 πμ:

@ anna tade

Το blog σας ελέγθηκε και δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με το Pathfinder Support για να δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

http://support.pathfinder.gr/contact.html

doloresvalentina
ο/η δημητρα-δαφνη ποντικη έγραψε
στις Δευτέρα, 26 Μαΐου 2008 9:07 μμ:

wraia sumvouli....filakia

lalio20
ο/η υιος+ασωτος έγραψε
στις Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2009 7:55 πμ:

Είμαι αρχάριος, πρέπει να μου κάνει μαθήματα μέσο της αλληλογραφίας κάποιος που να ξέρει,ώστε και εγώ να φτιάξω το μπλόκ μου και να γίνει όμορφο, έτσι που και εγώ και οι φίλοι μου, να χαιρόμαστε.Φυσικά να μάθω και αυτά που προσφέρει ο Pathufider.και ότι μου πείτε οι γνωρίζοντες.

akioulis
ο/η akioulis nikolopoulos έγραψε
στις Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011 4:38 μμ:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

akioulis
ο/η akioulis nikolopoulos έγραψε
στις Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 10:48 μμ:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΟΥ,ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Το σχόλιο σας

Έχετε λογαριασμό στο Pathfinder;

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog